Αρχική Επικοινωνία GR EN

ΑρχικήΤο ΣΧΟΛΕΙΟΤελευταία νέα!Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

 

               Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου μας, την Πέμπτη, 20/ 12/ 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Χραντ & Λουίζ Φενερτζιάν". Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιότατος τοποτηρητής του Μητροπολίτη της Αρμενικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, κύριος Χορέν Αρακελιάν, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα, κύριος Φατέι Τσαρτσογλιάν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Π. Φαλήρου, κύριος Ιωάννης Φωστηρόπουλος, η Πρόεδρος της Γ.Α.Ε.Α., κυρία Ωσαννά Καραγιάν και ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του Σχολείου, Δρ. Χαμπίκ Σαχάκ Μαρουκιάν. 

                Οι χαρούμενες χορογραφίες, τα ευφάνταστα σκετς και οι τραγουδιστές φωνές των παιδιών μας παρέσυραν στο γιορτινό κλίμα των ημερών και μας γέμισαν χαρά! Πλούσια δώρα μοιράστηκαν από τον Αϊ Βασίλη, ενώ στο τέλος στρώθηκε γιορτινό τραπέζι με λιχουδιές που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας. 

                 Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας σας εύχονται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!