Επικοινωνία Αρχική GR EN

ΑρχικήΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΔανειστική βιβλιοθήκη

Δανειστική βιβλιοθήκη

 

 

 

Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ό,τι στο νηπιαγωγείο μας λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, και σας ευχαριστούμε θερμά, γιατί η δική σας συνεισφορά, συνεργασία και κατανόηση συνέβαλλε ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτού μας του στόχου.

 

Η δανειστική βιβλιοθήκη, μας καλλιεργεί την αγάπη για την ανάγνωση και συμβάλλει στην ανάπτυξη ποικίλων δραστηριοτήτων εγγραμματισμού. Επίσης η δανειστική βιβλιοθήκη δημιουργεί ευκαιρίες στους γονείς ν’ αφιερώσουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, μέσα από μια σχέση αλληλεπίδρασης, μέγιστης συναισθηματικής αξίας.

 

Ας βοηθήσουμε τα παιδιά, ν’ αναπτύξουν θετική στάση απέναντι στα βιβλία που αποδεδειγμένα μας παρέχουν μόρφωση και κατ’ επέκταση μας βοηθούν να βρούμε τη λύση στον κάθε προβληματισμό μας, αντλώντας απ’ τον πραγματικό ή ακόμη και τον φανταστικό κόσμο τους, γνώσεις, πληροφορίες, ιδανικά και αξίες.

 

  •  Ο δανεισμός θα γίνεται κάθε Παρασκευή και η επιστροφή κάθε Δευτέρα.

 

  •   Επιστρέφουμε τα βιβλία με συνέπεια κάθε Δευτέρα, ακόμη και αν δεν έχουμε προλάβει να τα διαβάσουμε, σε άριστη κατάσταση, όπως τα παραλάβαμε   μέσα στο φάκελο.

 

  •   Βοηθάμε τα παιδιά να συμπληρώσουν την «ΚΑΡΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ», που συνοδεύει το κάθε βιβλίο και να την επιστρέψουν μαζί με  το βιβλίο, μέσα στο φάκελο της δανειστικής βιβλιοθήκης.

 

  •  Θυμίζουμε στα παιδιά πως δε σκίζουμε και δεν καταστρέφουμε τα βιβλία.Είναι ένδειξη πολιτισμού και σεβασμού σ’ όλους αυτούς που μόχθησαν για να το αποκτήσουμε, ακόμη και του ίδιου μας του εαυτού.

 

                                                                                                           

                                                                                                                                                     Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

                                                                                                                                                                ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ